Λεύκωμα αποφοίτησης 12ης τάξης σχολικής περιόδου 2012-2013

Το λεύκωμα αποφοίτησης της 12ης τάξης κάθε σχολικής περιόδου, εκδίδεται από το Σύλλογο Γονέων, και μοιράζεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες κατά την τελετή αποφοίτησης. Η τελετή αυτή φέτος έγινε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013.

Ο Σύλλογος στην προσπάθειά του αυτή κινητοποίησε τους μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία του λευκώματος συγγράφοντας το μεγαλύτερο μέρος των κειμένων αυτού. Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους καθηγητές συγκεντρώθηκαν τα κείμενα, το δε Δ.Σ. του Συλλόγου ανάθεσε σε ειδικούς και καταξιωμένους επαγγελματίες την εικαστική δημιουργία και εκτύπωση του λευκώματος, επωμιζόμενος σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες το αντίστοιχο κόστος.

Και φέτος, η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε αρκετά νωρίς φιλοδοξώντας στο βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα. Όπως και πέρυσι το δημιουργικό κομμάτι του λευκώματος αποτελεί μια χορηγία της εταιρείας REDWORKS, υπό την ευθύνη της κυρίας Χατζηγιαννάκου, μητέρας απόφοιτου μαθητή. Στο λεύκωμα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από τα κείμενά τους για ό,τι άφησε μέσα τους το πέρασμα έξι χρόνων από την Γερμανική Σχολή.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου να διανείμει το λεύκωμα δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή συνεχίστηκε και φέτος. Το λεύκωμα του 2013 σε μορφή pdf, αλλά και προηγούμενων ετών μπορεί όποιος επιθυμεί να τα «κατεβάσει» ελεύθερα, από την ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων.