«Δίκτυο» Αλληλοβοήθεια στην μετακίνηση των παιδιών

«Δίκτυο» = ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Μαρούσι 5/11/2015

Ένα σημαντικό θέμα που έχει απασχολήσει κατά καιρούς το Σύλλογο Γονέων του Ελληνικού Τμήματος της ΓΣΑ, είναι η μετακίνηση των μαθητών «προς και από» τη Σχολή.

Πέρσι μάλιστα, ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής και το Συμβούλιο Γονέων του Γερμανικού Τμήματος, ασχολήθηκαν διεξοδικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, δημιουργώντας ευνοϊκότερες συνθήκες, από τη μέχρι τότε υφιστάμενη κατάσταση.

Παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν πολλοί γονείς που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μετακίνηση των παιδιών τους, «προς και από» τη Σχολή.

Με το σκεπτικό ότι στην περιοχή μας, ή ακόμα και λίγα τετράγωνα από το σπίτι μας, μπορεί να υπάρχει παιδί που φοιτά στη ΓΣΑ, αλλά δεν το γνωρίζουμε, γιατί πηγαίνει σε άλλο τμήμα ή και τάξη, αλλά θα μπορούσαμε ως γονείς, να αλληλοβοηθηθούμε στη μετακίνηση των παιδιών, το Δ.Σ. αναζήτησε τρόπους δημιουργίας ενός «δικτύου» μετακίνησης.

Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το «Δίκτυο» είναι στη διάθεσή σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://goneisdsathen.gr/gdsa/car-pooling

Πως λειτουργεί το site:
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να δει την αρχική σελίδα, όπου υπάρχει προσφορά και ζήτηση.
Αν θέλει να μάθει τα στοιχεία αυτού που προσφέρει ή ζητά βοήθεια, πρέπει να κάνει login, ώστε τα στοιχεία να μην είναι ελεύθερα στον καθένα.
Αφού γίνει login, βλέπει επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας και μπορεί να καταχωρήσει τα δικά του εάν το επιθυμεί.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Λαμπρόπουλο (πατέρα μαθητή 10a), που υλοποίησε το πρόγραμμα και επεξεργάζεται κωδικούς πρόσβασης για όλους.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον εκπρόσωπο του τμήματός τους, ώστε να παραλάβουν τον προσωπικό τους κωδικό πρόσβασης και το «κλειδί» εισόδου, για το συγκεκριμένο site ή να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση carpooling@goneisdsathen.gr και να με τα εξής στοιχεία:
1) ονοματεπώνυμο του παιδιού
2) την τάξη του παιδιού
3)την τάξη και το έτος που για πρώτη φορά ήρθε στην ΓΣΑ.